TradeDoubler.com, vafan håller ni på med?

TradeDoubler.com, vafan håller ni på med?

TradeDoubler.com, detta håller inte!

Börjar nu bli mer än less på TradeDoubler.com och deras mängder av buggar.

Senast var det Dan som skrev ett inlägg om en av deras buggar och idag tänkte jag presentera mitt agg mot TradeDoubler.

Först och främst kunde man inte logga in under hela förra helgen, men de skrev i alla fall ett litet meddelande till oss användare inne på sajten. Att man inte kunde logga in under helgen kan jag förlåta dom för, men inte för det jag kommer till snart.

"Statistiken åter under morgondagen
Vi vill beklaga att det inte gått att kunna logga in på sitt TradeDoublerkonto under helgen, detta har orsakats av arbete med uppdatering av våra system. Spårningen har dock inte påverkats och alla transaktioner har registrerats. Det går nu att logga in igen och statististiken beräknas vara åter under morgondagen. 

Vi hoppas att ni har överseende med detta. 

Vid frågor, vänligen kontakta oss här"

Okej, först och främst. Mailadressen de ber oss använda fungerar inte.

Nu, Till mitt stora problem!

Alla mina pengar som jag tjänat är borta. Mitt konto står på 0,00 SEK!?!?!?!?!?

Detta gör mig lagom sur om vi säger så… nu är det helt klart dags för skärpning!