Spotify i Mobilen Tips

Spotify i Mobilen Tips

Sitter nu i stugan i Lindvallen och skriver detta inlägg som jag har tänkt att publicera nu i några dagar. Vägen upp till sälen är vällllldigt lång eftersom jag bor nere i skåne, och därför skaffade jag Spotify Premium, så att jag kunde ha Spotify i mobilen och på så sätt slå ihjäl några timmar. Allt var frid och fröjd, jag tankade ner min spotify lista och min bror gjorde likadant fast med sin mobil. Men då, dagen då vi kliver in i bilen och båda sätter på musiken så pausas musiken då den andra trycker på play. Jag vet att detta händer när man använder spotify i datorn och när någon annan försöker använda mitt account. Men jag trodde att man skulle kunna använda det till flera mobiler när jag köpt Spotify Premium. Så var inte fallet!

Vi fick lyssna i skift, en timme var och sen var det den andras tur.

När man ska åka många timmar i bilen kan man sitta och filosofera hur mycket man vill, utan att det gör något… När jag satt där och filosoferade kom jag på att om man sätter på flygplansläge (fungerar även att stänga av sitt mobila internet) på mobilen eller båda mobilerna så kan ju inte Spotify veta om att man använder accountet på två mobiler samtidigt, ni förstår säkert varför.

Detta gjorde vi, och vips så kunde båda lyssna på musik samtidigt. Tänkte att jag kunde tipsa er om det eftersom många antagligen köper Spotify Premim över sportlovet när man ska ut på skidsemester. Hoppas att någon har nytta av det!