Ny Konkurrens i Affiliate Världen

Ny Konkurrens i Affiliate Världen

Jag, och antagligen många fler börjar tröttna på affiliatenätverket TradeDoubler, som är ett av de stora affiliatenätverken i Sverige. Jag orkar inte i detta inlägg gå in på varför, men det jag tänker presentera för er idag är att jag hittat en ny aktör som verkar mycket intressant!

Adrecord heter aktören som jag registrerat mig hos. Hemsidan har ett snyggt och stilrent gränssnitt som är mycket användarvänligt. Adrecoard är ganska nytt, och inte så stort. Än så länge är det bara runt 600 publishers om jag inte minns fel.

Adrecord har även en egen deal. Den går ut på att du kan tjäna 600 kr/person du värvar till nätverket. Rätt galen deal om du frågar mig. Därför ska man passa på medan Adrecord är nytt!

Varför Adrecord?

  • Han som grundat Adrecord, Jonny Elofsson har själv varit publisher i nästan tio år.
  • Supporten är bra. Snabba svar via mail eller telefon.
  • Med tjänsten YourAd kan du själv välja produkter från olika annonsörer, som sedan sätts ihop till en banner som passar just ditt behov.
  • En annan bra tjänst som finns hos Adrecord är deras ECT (Enhanced Conversion Tracking). Det man gör är att man lägger in ett script på sajten med annonserna, och sedan kan du se mycket användbar statistik från besökare som genomfört konverteringar på din sajt. På så sätt kan du enkelt veta vilka texter/produkter som säljer bäst, och genom utökad optimering av de sidor ökar du enkelt din konvertering.

Vad tycker ni? Konkurrerar Adrecord inom en snar framtid med de större företagen?