mega jump android appar

Mega Jump

Mega Jump är det senaste android appen jag fastnat för. Det tog ungefär en vecka att klara spelet då jag fick mycket tid att spela då jag satt i bilen på väg till Prag. Mega Jump även ett av mina ”toalettspel”.

Mega Jump går ut på att hoppa uppåt och klara de olika banorna med en figur man väljer/köper för så kallade Mega Jump Mega Points, MP.

Mega Jump karaktärer. Själv använder jag Sköldpaddan.

Som i många andra appar kan man uppgradera olika Powerups som det kallas i Mega Jump. En del i spelet är såklart att klara alla banorna och sedan trodde jag att jag skulle lägga appen på hyllan. Men riktigt så lätt är det inte då man efter ett tag vill uppgradera alla Powerups.

För att snabbast tjäna Mega Points (MP) rekommenderar jag att du spelar första banan samt att du börjar med att uppgradera magneten till högsta möjliga, dvs. MEGA MAGNET. Med MEGA MAGNET tjänar du Mega Points snabbast vilket leder till snabbare uppgradering av de andra Powerupsen. Sedan tycker jag att du ska välja de du känner för och tycker verkar roliga.

Själv spelar jag på min Motorola Razr och jag är mycket nöjd med appen. Hittade dock en bugg häromdagen och som jag inte kunde låtabli att filma. Kolla så får du se!