Har du Android finns det inget behov av Spotify Premium!

Har du Android finns det inget behov av Spotify Premium!

Som ni vet så är jag i Sälen på skidsemester med familjen. Självklart har jag med min HTC Wildfire, en Android mobil. Jag har fri surf och använder Halebop.

Det som är så fantastiskt med Android är att man kan dela sitt mobila internet trådlöst till en dator helt utan problem! Det ända du behöver är Wi-Fi HotSpot. Jag har nu använt detta flera dagar och är mycket imponerad över hur ***** bra det fungerar. Jag surfar och lyssnar på musik med Spotify helt utan problem.

Eftersom jag kan surfa utan problem betyder det att jag kan ha Spotify online, och detta utnyttjar jag självklart. Som ni vet så har jag skaffat Spotify Premium, men förutom att jag slipper reklamen och att jag kan använda Spotify i min mobil så är det inte ett måste eftersom detta med Wi-Fy HotSpot fungerar så bra :D Känner bara att ni med Android mobiler borde veta detta, det är syftet med detta spontana inlägg. Att hylla Android och Wi-Fy HotSpot!